Innovació en les pimes i start-ups

Innovació en les pimes i start-ups

Promover la innovación y la competitividad de pymes y jóvenes proyectos empresariales

Conscients de la necessitat de respondre als reptes de la nova realitat a les quals s'enfronten les empreses, des de la Fundació Globalis treballem per a incrementar la competitivitat de les empreses a través d'un ús eficaç i eficient dels recursos disponibles, emprant per a açò, de manera adequada, la tecnologia i la innovació.

Objectiu:

L'objectiu principal és promoure la innovació i la competitivitat de pimes i joves projectes empresarials facilitant-los l'enllaç amb altres empreses, diferents centres de coneixement com a parcs científics i tecnològics, grups de recerca i altres centres tecnològics, tant a escala regional, estatal com a europea.

Per a açò des de la Fundació engegarem activitats com:

 • Difusió entre el teixit empresarial diferents eina de suport a la innovació.
 • Activitats encaminades a foment de la innovació en les pimes.
 • Accions per a millorar la competitivitat i innovació de les empreses.
 • Serveis d'anàlisis i definició de l'ecosistema local d'innovació.
 • Serveis i activitats que t'ajudaran a transformar la teua idea de negoci en un projecte empresarial viable, tot açò fomentant la cooperació entre emprenedors.

públic.

 • Pimes, start-ups, emprenedors, joves innovadors, investigadors, docents, directius, experts en gestió i qualsevol persona compromesa amb la innovació.
 • Administració pública, agents locals, entitats de suport a la innovació, i al desenvolupament local. Entitats de suport i foment a l'emprenedoria i la innovació.
 • I en general, qualsevol persona compromesa amb la innovació.
________________________________________________________________________________

Programa formatiu: Com presentar i defensar el teu projecte empresarial

Curs de formació per a les empreses finalistes de "PREMIS Globalis 2016"

GANADORESHORIZONTAL

Data: 1 de desembre de 2016, de 16:00 h a 20:00 h

Lloc: Viver d'Empreses de Vila-real, Carrer Monestir de Poblet, 24.

Els "Premis Globalis" reconeixen la tasca de les joves empreses innovadores de Vila-real, i valoren i recompensen els esforços i capacitats dels seus emprenedors per tirar-los endavant.

Amb aquest objectiu, la Fundació Globalis, vol donar suport al creixement i consolidació de joves empreses, i per a això, posa en marxa un programa formatiu per a les empreses finalistes de "Premis Globalis 2016".

Una de les situacions que més tensió genera en qualsevol emprenedor és la d'haver de fer una presentació del seu projecte davant d'un comitè, un inversor ... sobretot si és la primera vegada. ens assalten nervis, incertesa i milers de dubtes ... com he de enfocar-la? ¿Què explicar? ¿Què em preguntarà ?. I sobretot ... ¿quins errors de principiant he d'evitar si vull convèncer?

Estar ben preparat per afrontar aquest moment amb èxit és tan important com la qualitat de la teva idea; un projecte no només ha de ser bo sinó també semblar-ho o el que és el mateix: no només és important el què sinó també el com; ja que, en la majoria de les ocasions, només vas a tenir una oportunitat de despertar l'interès.

Dirigit: empreses finalistes dels Premis Globalis 2016

Programa:

Paco Negre, CEO del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (espaitec), serà l'encarregat de dirigir la jornada.

 • Benvingut i presentació del taller
 • Defensa el teu projecte en cos i ànima
 • Què hauries incloure a la teva Pitch o presentació?
 • Diferents tècniques i eines a l'hora de presentar el teu projecte
 • Claus a presentar-te davant un comitè / inversor
 • Les preguntes més importants que et faran
 • Els errors més habituals d'un emprenedor
 • Recomanacions i següents passos

Organitza Fundació Globalis amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real

______________________________________________________________

Com transformar la teva tesi o investigació en una empresa

I si el meu treball de recerca pogués ser l'inici per crear una empresa? Comprova que la teua investigació es pot explotar com a idea de negoci.

carteuniversidadprogramavalencia

Data: 14 de novembre de 2016, de 9.00h a 13.00h, en sala e'suc, Espaitec.

Objectiu del taller:

Taller pràctic dirigit a professors i investigadors i grups de recerca de l'UJI amb l'objectiu de testejar si la seva tesi o treball d'investigació es pot explotar com a idea de negoci i ser l'inici per a la creació d'una empresa.

Durant el taller es treballarà per analitzar la viabilitat en el mercat d'aquestes idees a més de presentar i donar a conèixer les diferents eines de suport per a la seva posada en marxa amb què compta l'UJI.

Es vol dotar els investigadors de capacitats singulars que els ajudin a encarar els reptes als quals s'enfronta la societat en general, des de l'àmbit del món professional.

Públic:

Professors i investigadors i grups de recerca de la UJI

Doctorands de l'UJI i estudiants de l'Escola de Doctorat de la UJI

Qualsevol persona vinculada a la comunitat universitària que tingui una idea que hagi sorgit d'un treball de recerca i vulgui validar la seva viabilitat en el mercat.

Programa:

08.45 Recepció de participants

09.00 Benvinguda i presentació de la jornada

09.30 Presentació d'idea i línies d'investigació per doctors, doctorands i investigadors

10.00 Taller de treball: ¿pot la meva investigació donar pas a una empresa? Treball en les idees amb metodologia bootcamp per analitzar la viabilitat de la idea

12.00 Eines, recursos i projectes UJI per donar suport a la creació d'empreses

12:45 Torn de preguntes i debat entre els investigadors participants

 

Organitza Espaitec i Fundació Globalis en col·laboració amb OCIT i UJI Empren. Acció finançada per la GVA.

Més informació i inscipcions

________________________________________________________________________________

Tech Transfer UPV: T'agradaria invertir en projectes tecnològics i d'enginyeria?

Si com a inversor o empresari et sents atret pel món de la inversió en projectes tecnològics i d'enginyeria, et convidem a conèixer TECH TRANSFER UPV, un fons de capital risc dirigit a empresaris creat per donar suport a projectes d'alt potencial d'impacte generats, en sectors tecnològics i d'enginyera de la UPV i el seu entorn investigador i empresarial, acompanyant-los des de la seva gènesi al mercat.

Inversión

Vols conèixer i aprofundir en un llistat de projectes que suposen noves tecnologies?

T'agradaria aprendre juntament amb altres empresaris valencians que venen de sectors com la robòtica, química, clíniques de reproducció, aerolínies, telecomunicacions, ciberseguretat?

Data: 24 octubre 2016

Hora: 19: 00h

Lloc: Centre de negocis "Efecte Vila-real"

Objectiu: conèixer  TECH TRANSFER UPV, un fons de capital risc dirigit a empresaris creat per donar suport a projectes d'alt potencial d'impacte generats, en sectors tecnològics i d'enginyera de la UPV i el seu entorn investigador i empresarial.

El Academic Ranking of World Universities (ARWU)2016 elaborat per la University de Xangai situa, per cinquè any consecutiu, a la UPV entre les 200 millorsuniversitats del planeta en la branca d'Enginyeria i, la millor politècnica d'Espanya.

Programa:

 • Recepció i benvinguda
 • Presentació TECH TRANSFER UPV
 • Preguntes i col·loqui

Dirigit a: empreses o entitats interessades en la inversió en empreses innovadores de base tecnològica i amb alt potencial d'impacte.

Vine i informa't !!

______________________________________________________________

Investigació, productes i tecnologia en l'àmbit de l'esport

Data: 8 juny 2016

Hora: 10: 00-12: 00 h

Lloc: BUC; Biblioteca Universitària del Coneixement, Sala Na Violant

Objectiu: conèixer diferents línies d'investigació en el camp de l'esport i explorar en quina mesura cadascuna d'elles pot donar lloc a nous productes o serveis d'interès comercial en el sector de l'entrenament esportiu i el fitness. Una jornada per conèixer oportunidadades de col·laboració entre el món de la univerdad i l'empresa.

Programa:

 • Presentació
 • Sensorizació i Aprenentatge Automàtic en l'àmbit de l'esport. Raúl Montoliu, Dep. D'Enginyeria i Ciència dels Computadors / Institut de Noves Tecnologies de la Imatge (INIT)
 • Influencia de la pràctica esportiva competitiva sobre la salut física, el benestar psicològic i el rendiment acadèmic durant l'adolescència. Diego Moliner, Dep. D'Educació.
 • Aplicació de la tecnologia de jocs seriosos i realitat virtual a la pràctica esportiva. Miguel Chover, Dep. De Llenguatges i Sistemes Informàtics / Institut de Noves Tecnologies de la Imatge (INIT)
 • Generación de pautes basades en l'evidència científica per orientar la pràctica del running cap a la promoció de la salut dels individus. Carlos Hernando, Dep. D'Educació / Servei d'Esports de l'UJI.
 • Coloqui i cloenda.

Dirigit a: empreses i emprenedors interessats pel sector de l'esport i el fitness, clubs esportius, professionals de l'esport i esportistes.

Més informació i inscripcions

Assistència gratuïta.

Organitzat per Fundació Globalis i l'Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT) de la Universitat Jaume I.

Amb el Suport de l'Ajuntament de Vila-real i el Servei Municipal d'Esports. I la col·laboració d'Espaitec (Parc Científica i Tecnològic de l'UJI) i Universitat Jaume I.

_

 

Cap comentari encara.

Deixar un comentari

   He leido y acepto la política de privacidad


Información sobre protección de datos

 • Responsable: María Bellmunt Pons (Fundación Globalis)
 • Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios
 • Legitimación: Tu consentimiento
 • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
 • Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
 • Contacto: fundacion@fundacionglobalis.org
 • Información adicional: Más información en nuestra política de privacidad.