Emprenedors i empresaris consolidats comparteixen les seues experiències a Vila-real a la busca de millors oportunitats empresarials

Emprenedors i empresaris consolidats comparteixen les seues experiències a Vila-real a la busca de millors oportunitats empresarials

La jornada va reunir a start-ups i empreses consolidades amb la intenció de fomentar l'intercanvi de coneixement i millorar les connexions del talent.

El passat 31 de març, va tindre lloc en El Casino de Vila-real la primera de les jornades "Fica una start-up a la teua vida", unes jornades-desdejuni amb periodicitat trimestral enfocades a gerents i professionals en actiu, interessats a conèixer a jóvens empreses, noves idees i projectes empresarials singulars.

Durant esta jornada, 8 jóvens projectes es van exposar davant de 20 empresaris consolidats, amb l'objectiu de fomentar l'intercanvi de coneixement i millorar les connexions del talent. El panell de jóvens experiències ha comptat, entre altres, amb la participació de Carlos Edo, un dels responsables de la nova xarxa social ProAddicts, dedicada als esports extrems i basada en el vídeo i la geo-localització de llocs on practicar-los. La passió per l'aeromodelisme va portar a Wei Wei Cheng fins a Dinamarca, on una beca "Erasmus for Young Entrepreneurs" li va donar l'última espenta per a posar en marxa Picair Drone, una empresa de servicis aeris amb drons. Arturo Royo, emprenedor en sèrie, va presentar el seu projecte "rentyn" una forma ràpida i senzilla per a trobar maquinària industrial online. Leo Nomdedeu va ser l'encarregat de presentar el projecte "Molexplore", una aplicació mòbil d'ajuda a la detecció precoç del càncer de pell. El projecte universitari éBRICKhouse, va ser presentat per Teresa Gallego, professora de la universitat i coordinadora del projecte, amb el que van competir internacionalment en el "Solar Decathlon Europe" basat en desplegament d'una vivenda sostenible i autosuficient per mitjà d'energia solar. Santiago Querol, guanyador exaequo dels Premis Globalis 2016, va presentar Vissually, empresa representant de la ciutat en la Xarxa Innpulso, dedicada a la creació d'exclusius i innovadors expositors comercials, estands reutilitzables, packaging, mobiliari i tot el que pugues imaginar per mitjà de fibra de fusta renovable. L'empresa Marhhelectric Sealand, com delegada provincial d'Urbener, és un projecte d'incorporació al mercat majorista de l'energia va ser presentat per Rafa Martínez. A més, vam conèixer nous projectes en desenvolupament com l'app Sopar, una aplicació mòbil enfocada als amants de la cuina perquè puguen gaudir al màxim del seu hobby.

Esta jornada s'enquadra dins del projecte "Ficauna start-up a la teu vida", reunions privades i periòdiques organitzades per Fundació Globalis amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, amb l'objectiu de dinamitzar als emprenedors de la regió i augmentar les oportunitats empresarials, recolzant la posada en marxa de projectes innovadors a través del coneixement, talent, recursos disponibles i experiència empresarial. La pròxima reunió serà el 30 de juny, on es tornaran a presentar nous jóvens projectes. La participació per aquestes jornades és gratuïta i està oberta a qualsevol empresari que vullga diversificar o identificar noves oportunitats empresarials.

Els comentaris són tancats.