IX Fòrum Nacional d’Innovació: Oportunitats en el sector Aeroespacial i Aeronàutic

IX Fòrum Nacional d’Innovació: Oportunitats en el sector Aeroespacial i Aeronàutic

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L'"IX Fòrum Nacional d'Innovació: Oportunitats en el sector Aeroespacial i Aeronàutic” pretén donar continuïtat als fòrums dedicats a la innovació que Globalis impulsa anualment amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real i la Diputació de Castelló.

VEURE EN YOUTUBE

VEURE EN FACEBOOK

VEURE EN LINKEDIN

Per a aquest any 2021, Globalis llança una nova edició d'aquesta trobada soci-empresarial aquesta vegada centrat en el sector aeroespacial i aeronàutic, amb l'objectiu de difondre la cultura de la innovació, fomentar l'emprenedoria i millorar l'ocupabilitat a través d'activitats que fomenten la creació, difusió i transferència del coneixement de les universitats i instituts tecnològics.

Programa

10.00 hores: INAUGURACIÓ per part del diputat de Promoció econòmica, Pau Ferrando, l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, Blanca Marín, directora de l'Aeroport de Castelló, i Arcadi España, president de l'Aeroport de Castelló i conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

10.15 hores: MESA DE DIÀLEG amb Rocío Ruiz, d'AIMPLAS, i amb Raúl García Esparza, del departament de Grans Instal·lacions i Programes Duals Direcció d'Espai, Grans Instal·lacions i Programes Duals de CDTI, i un cas d'èxit d'aquestes ajudes reflectit en l'empresa valenciana Das Photonics, amb Miguel Ángel Piqueras.

11.00 hores: CONFERÈNCIA de Raúl Verdú, COO i cofundador de l'empresa aeroespacial PLD Space

11.45 hores: TAULA REDONA amb David Rodríguez, CTO en ABIONICA, Santiago Roses, Co-CEO i cofundador de Brok-air Aviation Group, Miguel Ángel Molina, Director Comercial i Estratègia de GMV, Francho García, cofundador i CEO d'Arkadia Space,  Francisco Martínez, Cap del servei tècnic de la Subdirecció General de Planificació, Tecnologia i Innovació de la Direcció General d'Armament i Material del Ministeri de Defensa, i el coronel Luís Villar, recentment destinat a aquesta direcció general del Ministeri de Defensa. Modera: Maria Bellmunt, directora de Fundació Globalis

13.15 hores: CLAUSURA per part del president de Fundació Globalis, Juan Vicente Bono

VEURE EN YOUTUBE

VEURE EN FACEBOOK

VEURE EN LINKEDIN

No Comments Yet.

Leave a comment

   He leido y acepto la política de privacidad


Información sobre protección de datos

  • Responsable: María Bellmunt Pons (Fundación Globalis)
  • Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios
  • Legitimación: Tu consentimiento
  • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
  • Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
  • Contacto: fundacion@fundacionglobalis.org
  • Información adicional: Más información en nuestra política de privacidad.