Interconectados

Interconectados

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L'experiència i el caràcter innovador en els diferents processos que han posat en marxa altres emprenedors enriqueix i ajuda a conéixer les experiències i aprendre d'això per a no caure en els mateixos errors. La col·laboració entre empreses és fonamental per a promoure l'interior de la província i fer-lo més ric econòmicament, una circumstància que evita el despoblament de la província de Castelló.

En aqueixa línia, Fundació *Globalis llança aquest projecte innovador  per a emprenedors i empresaris que col·laboraran i mostraran la seua experiència per a fer més visible a l'empresariat de l'interior i interconnectar una xarxa que l'ajude a tindre noves oportunitats de negoci i col·laboració amb altres empreses o entitats.

Es promourà a través dels centres CEDES de la Diputació, la relació entre la costa i l'interior dels empresaris i emprenedors que destaquen per la seua trajectòria, el seu carisma, el seu lideratge, la innovació dels seus projectes o el potencial de creixement de la seua empresa, i que a més, hagen realitzat canvis notables en el seu model de negoci derivats del ràpid desenvolupament d'Internet, o de l'evolució tecnològica social. Aquests empresaris col·laboraran els uns amb els altres i serviran d'exemple inspirador a altres emprenedors que estan ara llançant-se al món empresarial, o bé a empreses poc inclinades a realitzar canvis en la seua empresa per caminar ancorats a la tradició o al que sempre s'ha fet d'una determinada forma.

Globalis durà a terme un projecte integral de reunions que compondran xarrades motivadores i sessions de networking reals als Centres CEDES de la província per a emprenedors/empresaris de les localitats on es realitze o la seua àrea d'influència com a exemple d'innovació empresarial, col·laboració i orientació a l'èxit mitjançant l'adaptació del seu negoci a l'entorn canviant del segle XXI.

INSCRIU-TE A LA JORNADA D'ALCORA DEL 17 DE SETEMBRE ACÍ

No Comments Yet.

Leave a comment

   He leido y acepto la política de privacidad


Información sobre protección de datos

  • Responsable: María Bellmunt Pons (Fundación Globalis)
  • Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios
  • Legitimación: Tu consentimiento
  • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
  • Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
  • Contacto: fundacion@fundacionglobalis.org
  • Información adicional: Más información en nuestra política de privacidad.