Globalis acompanya a Robottions en la V edició Innpulso Emprende

Globalis acompanya a Robottions en la V edició Innpulso Emprende

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Els guanyadors del premi Vila-real Innpulso dels Premis Globalis 2020, Robottions, acompanyats per l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, han participat en la V Trobada d'alcaldes i alcaldesses amb la innovació, celebrat a Viladecans (Barcelona), en el marc de la xarxa nacional Innpulso de ciutats innovadores. Per part de Robottions han participat en la trobada la seua CEO i responsable de desenvolupament de mercat, Xavi García, i Maria Serra.

La trobada nacional d'empreses i ciutats innovadores s'ha celebrat enguany sota el paraigua de la Missió de ciutats climàticament neutres, impulsada per la Comissió Europea per a promoure la transformació dels municipis cap a models més sostenibles i neutres en el seu impacte climàtic. En aquest marc, Robottions ha defensat davant les més de 30 poblacions participants de tot l'Estat el seu projecte tecnològic de sistemes d'automatització i la seua possible aplicació per a avançar en la neutralitat climàtica, mitjançant el reciclatge de plàstics per a impressió 3D en gran format a través de braços robotitzats. En la seua breu intervenció en el certamen, García ha advocat per aquests recursos tecnològics també com a eina per a l'educació en valors per la sostenibilitat.

Benlloch ha destacat, en la seua participació en la cita Innpulso Emprén, l'aposta de Vila-real per la innovació i el coneixement i, en particular, l'evolució experimentada en els últims anys gràcies, entre altres, a aquest compromís.

Vila-real forma part de la xarxa Innpulso com a Ciutat de la Ciència i la Innovació des de l'any 2011, reconeixement que va revalidar en 2015 i, més recentment, en 2021. La constitució i presidència de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació des de 2017, la creació de la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real de l'UJI o la fira Destaca i els seus esdeveniments satèl·lit Destaca en Ruta, són uns altres dels passos donats per Vila-real en els últims anys en la consolidació del seu model de ciutat innovadora.

Comments are closed.