Estratègies per a revitalitzar el sector turístic. Reflexions i Conclusions

Estratègies per a revitalitzar el sector turístic. Reflexions i Conclusions

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest webinar té com a objectiu visibilitzar el punt en el qual es troba el sector turístic, quines són les seves perspectives de futur i què es pot fer per a reactivar-ho.

El consultor turístic, Alberto Calloso, que compta amb més de 25 anys d'experiència en l'assessorament a empreses i destinacions turístiques nacionals i internacionals, compartirà les seves reflexions sobre la base del sector turisme davant l'actual situació. El turisme en temps del COVID-19, reflexions per a la presa de decisió en la qual es revisarà l'escenari i les mesures que poder emprendre a fi de sobreviure a l'actual escenari.

En la segona part de la sessió, Ashocas, Associació hostalera de Castelló, parlarà sobre col·laboracions, acords i serveis en els quals han treballat i estan treballant per a ajudar al sector i conèixer els seus avanços. També participaran dues empreses de la província representatives del sector, Grup Intur i Grup El Vitet, que comptaran accions que han realitzat per a adaptar-se a la nova situació i que pot servir a manera de bones pràctiques a altres empreses del sector turístic.

Els ponents d'aquest webinar són:

Joaquín Guillén, Director de Comunicació en Ashocas
Iker Llano, Director General Gimeno Turismo i Oci
Jose Romero, Responsable de Grup El Vitet

Assistència gratuïta al webinar prèvia inscripció en https://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=14&n=17706

Comments are closed.