Nuevo taller motivacional para desempleados

Nuevo taller motivacional para desempleados

La Fundació Globalis amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real llança una nova edició del  Taller 'La teua motivació, el teu èxit: El poder de l'actitud en la recerca de feina'.

La jornada-taller serà la primera de quatre que es realitzaran durant aquest 2018 donant continuïtat a les accions de 2017 en aquest àmbit. En aquesta cita, els participants aprendran a mostrar la manera de gestionar les seves emocions i descobrir els seus propis recursos per afrontar les diferents situacions emocionals que deriven de la desocupació.

El taller es realitzarà el dimarts, 13 de març, de 10.00 a 12.00h al Saló d'Actes de Serveis Socials, al Carrer Josep Ramon Batalla, 38, de Vila-real.

Les inscripcions es poden realitzar a la WEB de Globalis. Les places són limitades, de manera que s'adjudicaran en ordre d'inscripció.

1 Resposta

  1. Se trata de un proyecto colectivo coordinado por la fotógrafa malagueña Marina Reina en colaboración con los vecinos del popular barrio malagueño, que une la mirada social y contemporánea con las imágenes creadas en el taller fotográfico en el barrio.