Els guanyadors dels Premis Globalis 2018, Sevi Systems, presenten les seves polseres d’emergència en la IV Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso

Els guanyadors dels Premis Globalis 2018, Sevi Systems, presenten les seves polseres d’emergència en la IV Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha estat l'encarregat de presentar a l'empresa Sevi Systems, una companyia amb seu a Vila-real centrada en el disseny de programari i aplicacions tecnològiques a mida, en la IV Trobada alcaldes i alcaldesses amb la Innovació, organitzat per la Xarxa Innpulso a Madrid. L'empresa, guanyadora de l'últim premi Globalis en la categoria Vila-real Innpulso, que suposa la representació de la ciutat en l'àmbit de la innovació empresarial a la xarxa estatal, ha presentat les seves polseres PulsID, que permeten accedir fàcilment a la informació que el usuari introdueix -contacte, medicació que requereix, etc- en una base de dades a través d'un codi QR, de manera que facilita la identificació de col·lectius com nens, gent gran, amb demència o amb algun tipus de malaltia o al·lèrgies.

Un total de 32 alcaldes i alcaldesses, al costat d'empreses innovadores dels municipis de la xarxa estatal, s'han donat cita en la trobada, en què Benlloch ha acompanyat a l'empresa local Sevi Systems, guanyadora en els Premis Globalis 2018 en la categoria Vila-real Innpulso.

Vila-real forma part de la xarxa Innpulso com a Ciutat de la Ciència i la Innovació des de l'any 2011, convertint-se en la primera ciutat de la província en obtenir aquest distintiu, que va revalidar el 2015. La constitució i presidència de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, la creació de la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real de l'UJI o la fira Destaca i els seus esdeveniments satèl·lit, Destaca en Ruta, són altres dels passos fets per Vila-real en els últims anys en la consolidació del seu model de ciutat innovadora.

La representació de Vila-real en les trobades innovadors de l'any que ve es dirimirà en els pròxims Premis Globalis, que la Fundació Globalis lliurarà el 8 de novembre. La sisena edició dels guardons manté oberta la recepció de projectes fins al 13 d'octubre. Aquest any, com a novetat, es lliurarà un primer premi valorat en 1.500 euros i un accèssit de 500 euros a empreses que aposten per la innovació i s'atorgarà un altre accèssit de 500 euros a una jove empresa, és a dir, que hagi iniciat la seva activitat econòmica amb posterioritat a l'1 de gener de 2012 a territori nacional. A aquests premis es sumarà el Vila-real Innpulso, que concedeix l'Ajuntament, i el Premi Trajectòria en reconeixement a un empresari o empresa de Vila-real destacat. Els interessats a participar podran fer la preinscripció a través d'un formulari en línia al web de Fundació Globalis, en el qual també es troben les bases de la convocatòria i el formulari complet de participació.

 

 

Els comentaris són tancats.