Blog

Premis per a startups-Water Scarcity in Southern Europe

EIT Food ha llançat una convocatòria per a premiar a 30 startups que aporten solucions en relació amb l'escassetat d'aigua en el sud d'Europa. Els premis, a més de la dotació econòmica, inclouen formació i mentoring. El període de consulta s'estén fins al pròxim 7 de juny de 2020. Poden ampliar informació i inscriure's ACÍ.
Leer más

Dossier informatiu d’Ajudes per a persones afectades amb ERTO per COVID-19

L'àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló ha preparat un document que recull les ajudes per als treballadors afectats per ERTO derivat de l'COVID-19 i altres mesures relatives a l'ocupació. Aquest document és descarregable i s'anirà actualitzant a mesura que apareguin noves mesures i ajudes. Poden accedir a el document ACÍ.
Leer más

Abierta la convocatoria para los enerTIC Awards 2020

Disculpa, però aquesta entrada està disponible només en Espanyol Europeu. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.Ya está abierto el plazo de presentación de candidaturas y nominaciones a la VIII edición de los enerTIC Awards 2020: "Premios a…
Leer más